OKEJ VI BEHÖVER PRATA

Med det sagt så behöver vi alla ta ansvar över hur vi beter oss på internet. Var snälla mot varandra och tänk på att ord verkligen kan såra en annan människa. Internet behöver bli en varmare plats för alla att vara på, så låt oss göra det möjligt genom att börja med att rannsaka oss själva.

Mvh,
trött på skiten

Uppskattar alla er som fortsätter sprida kärlek varje dag, ni är bäst!!!
Peace, love & understanding

Kommentarer 

 1. frida

  frida

  5 dagar sedan

  hur kan du stå och tycka synd om dig själv för att folk gett dig kritik för att du har rest och festat dig genom pandemin? det är inte synd om dig, folk har väl blivit arga till slut för att du skitit i att bemöta den kritik du fått när du gjort fel?

 2. Anna Hagberg

  Anna Hagberg

  5 dagar sedan

  Man borde behöva logga in på sociala medier med BankID. Då kan de inte finnas troll.

 3. Mikaela Pavic

  Mikaela Pavic

  7 dagar sedan

  Du tycker man ska tänka till 10 gånger innan man postar något som kan såra. Men du själv behöver inte tänka till en enda gång innan du postar något. Och det är för att du är en influencer. Som ska influera. Makes sense🤔

 4. Mikaela Pavic

  Mikaela Pavic

  7 dagar sedan

  Guud vilken offerkofta, snacka om att göra enkel utväg för sig själv som att gråta lite på yt och skylla på hat för att slippa ta in och stå för kritik. Har aldrig sagt att hat är okej, men det förändrar inte att du ”glömmer” ta upp dig själv och din del i det hela genom att overshadowa dig och skylla det på nåt klyschigt som att ”man måste ta ansvar på nätet”, när det inte är hatet det handlar om? Förlåt men för att byta fokus från något som Du faktiskt har satt dig i själv. Klart folk inte ser det som misstag när du fått 100 chanser på dig att förklara, tänka till och rätta dig, men istället återigen fortsatt trigga, bomba och ducka allt ansvar. Du tror att alla bara ska glömma hur mycket du ignorerat all kritik du fått hela sommaren genom att gråta lite på youtube? 0 självinsikt. Det är inte synd om dig. Väx upp

 5. petrapac82

  petrapac82

  13 dagar sedan

  Så många idioter i detta kommentarsfält. henne och andra göra som dom vill. sköt er själva och ta ert eget ansvar, sluta lägga energi på andra, njut av livet.

 6. Charlotte Eriksson

  Charlotte Eriksson

  14 dagar sedan

  Jag har inte sett all denna kritik som Alice får pga sitt resande i somras hos någon annan offentlig person som jag följer. Jag tycker att detta, som jag anser vara ett drev, har tagit allt för stora proportioner. Jag som vegan, sedan ca 10 år tillbaka, skulle absolut kunna anse att ALLA som konsumerar animaliska produkter som kommer från stora djurindustrier riskerar livet på oss allihopa. För djurindustrierna är just upphov till farliga och smittsamma virus. Det jag vill säga med denna kommentar är att det inte är okej att Alice ska behöva ta all denna aggressivitet och skuldbeläggning som många ger henne i sina kommentarer. Det är inte hennes resor denna sommar som har varit upphovet till viruset från första början och som sedan blev en pandemi. Så ta istället och se det ur det stora perspektivet, hur ni alla kan bidra till att minimera risken för att detta skall ske igen!

 7. Tensaye Lindquist

  Tensaye Lindquist

  17 dagar sedan

  Älskade denna videon Alice, bara skönt o se ditt vardagliga liv liksom. Sååå inspirerande, love it😘

 8. CamDaQueen

  CamDaQueen

  19 dagar sedan

  Men lägg av………

 9. Karolina Andersson

  Karolina Andersson

  19 dagar sedan

  Men vem fan orkar , vem har tid, vem får ens idén om att gå in och lägga kritik eller en elak kommentar! Har man inget bättre för sig? Kan man inte bara kolla och gå vidare!?

 10. Charlotte Romano

  Charlotte Romano

  19 dagar sedan

  Skickar en stor kram❤️ Va snälla mot varandra!

 11. Astrid

  Astrid

  20 dagar sedan

  15.10 "Folk måste ta sitt jävla ansvar" aa gäller ju inte bara oss "ungdomar" kanske??

 12. Olivia Plan

  Olivia Plan

  20 dagar sedan

  Amen snälla hur kan man behandla en människa så som ni gör? Ärligt låt henne vara titta inte då lämna henne ifred dessa kommentarer var det sjukaste jag läst som Alice absolut inte förtjänar. Var är respekten? Hoppas att du mår bra fina du.

 13. Kimo Jonsson

  Kimo Jonsson

  20 dagar sedan

  nu får du för guds skull ge dig Alice... KRITIKEN du har fått kallas inte mobbning. Se skillnad tack!! mvh någon som faktiskt utsätts för grovt näthat/mobbning och irl mobbning/kränkning/förtal. Bit i det sura äpplet och lär dig ta kritik. FAKTISKT.

 14. Malin Edlund

  Malin Edlund

  21 dag sedan

  Blir mörkrädd över kommentarer. Varför ens skriva/fortsätta skriva att ni "inte gillar.." Sluta titta på vloggar då om ni uppenbart stör er så. Ge er!

 15. ismaja3

  ismaja3

  21 dag sedan

  Du säger att man kommer in på någons konto och tror att allt är så perfekt.... Men varför visas det bara upp "perfektion"!? Varför gör du det? Visa verkligheten då. Precis som vilket jobb som helst så har du ett ansvar. Du influerar....men vad känner du att du influerar? Tiotal bilder om dagen på din kropp och putade läppar, resor. Sen förväntar du dig att följare unga som gamla ska förstå att allt inte är så perfekt? Att din kropp inte är så perfekt då eller vad fast att du står där och drar in, skjuter ut rumpan och tar fram mellanrummet mellan låren? För det är inte så hjärnan fungerar. Instagram matas in i huvudet så ta ansvar över vad du inspirerar till!

 16. Elin Augustsson

  Elin Augustsson

  21 dag sedan

  CANCELLED

 17. Evelina P

  Evelina P

  21 dag sedan

  Ditt klimatutsläpp ligger över 30 ton CO2e/år. Detta innebär att du konsumerar vår planets resurser som om det fanns 12 jordklot. Målet är att varje person har ett klimatutsläpp på 4 ton CO2/år om vi ska kunna leva på denna jord. Du behöver helt klart förändra på dina vanor!

 18. kawaii magic Alex

  kawaii magic Alex

  21 dag sedan

  Men snälla. Vi lever i en pandemi. Ta ditt ansvar som alla andra.

  • kawaii magic Alex

   kawaii magic Alex

   21 dag sedan

   Du är en av dom som överbelastar sjukvården kanske smittat någon allvarligt kanske inte lever.

 19. Rozza K

  Rozza K

  22 dagar sedan

  Det är vad vi i Sverige kallar, OFFERKOFTAN! Så besviken på dig, istället för att vara ärlig och ta emot kritiken och förbättra och ta ansvar så tycker du synd om dig själv. Det var bland annat på grund av dig sjukvården fick överbelastning. Du hade och var på fester mitt i pandemins värsta kurva men ändå tänkte du i din lilla hjärna att ÅÅÅ JAG KAN FESTA när andra bokstavligen dog. Ta istället emot kritiken och TA ANSVAR som din vän sa istället för att skylla på hatare på sociala medier. Håller med dig man ska vara snäll och inte elak på nätet men samtidigt finns det de som kritiserar för att du gör FEL och det ska du fan stå för. Blir så trött på att ni skyller på ert yrke, att ni är hatade, att ni inte har semester, att vi inte vet vilka ni är eller känner er etc. Ni har inte ett svårare jobb än vi som jobbar 8-12 timmar varje dag. Vi kämpar också med våra problem och vi får också kritik. Men vi tar inte på oss offerkoftan utan vi besvarar kritiken genom att förstå misstaget vi gjort och förbättrar oss. Varför kan inte ni (som också är vanligt folk) göra som resten av befolkningen?

  • cinderella N

   cinderella N

   19 dagar sedan

   Fy satan i gatan vad bra skrivet 👍👍👍💐

 20. Pontus Anderius

  Pontus Anderius

  22 dagar sedan

  🤯

 21. Alice Bergström

  Alice Bergström

  22 dagar sedan

  Va heter låten i slutet?

 22. Helena Winnberg

  Helena Winnberg

  22 dagar sedan

  Tycker du ska göra en sån där reagerar på hatkommentarer video, om du orkar. De kan bli roliga och komiska, du kan svara på kritik och sen kan du visa hur ledsen man kan bli av de värsta kommentarerna. Tror det hade varit bra för dig och många av dina följare att se!

 23. Frida Liljeqvist

  Frida Liljeqvist

  22 dagar sedan

  ❤️❤️❤️

 24. Clara Sahlberg

  Clara Sahlberg

  22 dagar sedan

  Det skrämmer mig lite att du inte vågar prata om detta utan att stå med en vän och titta ner i marken, och dessutom pratar i så generella termer om att "man ska vara snäll mot varandra på internet" (vilket givetvis är helt sant och ett problem och allt har du får är givetvis inte okej). Jag vet inte om du inte inser själv att de som skriver hemska saker i dina dm på Instagram inte är desamma som uttrycker att de är besvikna på dig i kommentarsfältet på SE-one, eller om du förnekar det. Oavsett vad så tror jag att du gjorde de redan besvikna ännu mer besvikna nu, och de som skriver elaka saker på din Instagram under påhittade namn har nog inte ens sett den här videon. Så oavsett vad du försökte åstadkomma med detta så gick det tyvärr inte så bra 😕

 25. Emma A

  Emma A

  22 dagar sedan

  Du har inte tänkt att det är ditt beteende som har lett till folks kritik mot dig? Du har liksom skapat det själv och sen klagar på att folk är elaka? 1+1 blir faktiskt 2

 26. Ewla62 Eriksson

  Ewla62 Eriksson

  22 dagar sedan

  Men kan ni bara lägga ner. Tycker du gör helt rätt ALICE, när du inte svarar människors dumma kritik. Du har ingen som helst anledning eller skyldighet att göra det. Blir det för mycket nät trakasserier, så stäng bara av kommentarsfältet... Dem som tycker om dig tittar i af. Fortsätt vara den fina du är. Skit i avundsjuka drägg.

 27. Stina []

  Stina []

  22 dagar sedan

  Alice, vill börja med att skriva att bilden jag har av dig är att du är en underbar person. Jag har inte kollat särskilt mycket på dina videos på senaste tiden då jag inte mår bra av att se när folk gör saker som jag känner att jag inte kan göra nu under pandemin. Med det sagt så är jag ledsen att du ska må dåligt över vad folk skriver. När man läser i det här kommentarsfältet så ser jag många kloka kommentarer med kritik som behöver komma fram till dig. Men samtidigt tycker jag vissa (absolut inte alla) är lite väl hårda. Jag personligen håller med om att man inte borde resa utomlands just nu, men gjort är gjort du kan ju inte ändra på det som skett. Tror det är viktigt att komma ihåg att många av dina följare, speciellt de som är lite yngre, ser upp till dig otroligt mycket och de saker du gör påverkar dem. Jag vet att du förstår det själv men tänk vilket privilegium det är att kunna ha inflytande över så många människor. Kom ihåg att det du säger och gör verkligen påverkar. Ser att många människor som följer dig kräver en ursäkt. Jag vet inte om det hade gjort så stor skillnad i nu läget, men det hade varit intressant att höra hur du ser på dina följares kritik mot dig. Du behöver inte känna att du gjort fel men jag hade varit intresserad av att veta hur du tänkt. Du har så mycket makt, använd den på rätt sätt så ska du se att människor kommer komma tillbaka och återfå respekten här i kommentarerna. Du är en förebild för många och det medför mycket ansvar. Du lever ditt liv och ingen kan säga åt dig vad du kan eller inte kan göra, men det du gör påverkar så länge du väljer att vara offentlig. Jag hade tyckt det var jättetråkigt om du slutade med youtube men tycker du att är det så jobbigt att få kritik att du inte kan bemöta den så kanske du borde ta dig en tankeställare om det här verkligen är något för dig. Jag önskar dig allt gott och kom ihåg att ta hand om dig.

 28. Daniel Ringoll

  Daniel Ringoll

  23 dagar sedan

  avundsjuka ...det är det jobbigaste av allt..du är bäst alice ..kram Daniel

 29. Alva Bohlin

  Alva Bohlin

  23 dagar sedan

  Strunta i alla negativa kommentarer, kram❤️

 30. Wencke K

  Wencke K

  23 dagar sedan

  Rara Alice, som så många skrivit, det är inte hat, det är kritik mot dina resor, tycker du bör tänka ett varv extra innan offerkoftan åker på. Förklara varför du har rest så mycket? Du ser trött och sliten ut, kanske en paus från sociala medier ett tag.

  • Lina Palmberg

   Lina Palmberg

   23 dagar sedan

   Hon har rest för att hon vill? Asså finns absolut ingenting som säger att du inte FÅR resa. Är det inte bättre att de som har pengar till att resa gör det så att de som jobbar inom turism tjänar pengar så att de kan leva? Hade inga av dessa influencers (finns de som reser under den här perioden som inte är influencers också?) så hade de som jobbar inom turism osv inte kunnat leva och det hade blivit så mycket värre.

 31. LinaMeijer

  LinaMeijer

  23 dagar sedan

  Tråkigt att du inte kan möta kritiken,det handlar om att vi är i en pandemi och du tycker det är kul att åka o festa utomlands. Sen är det absolut inte okej att använda hårda ord mot dig som gör dig ledsen. Men det är som tom och Petter sa i sin podd, du får väldigt mycket mer kritik än många andra influensers..

 32. Adriana von Sydow

  Adriana von Sydow

  23 dagar sedan

  Håller med många om att hon har rest mycket, men jag tror Alice vet det nu. Men vid det här laget försöker ni ju bara hitta fel i allt! Ni inser väl att ni försvarar hat? Hon pratade ju faktiskt om de grova ord, hot osv som hon fått höra och nämnde inte kritiken. Så snälla, relaxe a little och var lite ödmjuka herreGUD

 33. wearyourskin

  wearyourskin

  23 dagar sedan

  Såhär, jo det finns rum att göra misstag. Men om man gör samma sak flera gånger under en kort period OCH duckar all form av kritik. Bokstavligt talat skiter i att besvara kritiken. Man ska inte behöva ta hat. Men som offentlig person har man tycker jag, en skyldighet att besvara kritik. Då det kommer från personerna som faktiskt gjort tagit sig dit du är idag.

  • Mikaela Pavic

   Mikaela Pavic

   7 dagar sedan

   Nej Alice. Ingen kan tvinga dig att ta ansvar eller stå upp för vad du gjort fel. Men du är ingen utan dina följare, så blir svårt när du beter dig som att du inte har några skyldigheter mot dem när det passar dig.

  • Mikaela Pavic

   Mikaela Pavic

   7 dagar sedan

   PERIOD.

 34. Emma Helmersson

  Emma Helmersson

  23 dagar sedan

  Varför ger alla dig hat?? Elr jag fattar det lite men ändå snälla det räcker med att ngn säger de alla behöver liksom inte bomba ❤️

  • kawaii magic Alex

   kawaii magic Alex

   21 dag sedan

   Det pågår en pandemi.

 35. Wilma Ståhl

  Wilma Ståhl

  23 dagar sedan

  Alice, ingenting är sjukt. Som "Influencer" behöver man ta ansvar och ta emot kritiken man får. Om kritiken bara nekas och glöms bort så uppstår det en frustration. Eftersom att vi ger dig din lön får vi kritisera. Precis som ida säger är det lätt att gå in på en persons konto och tro att detta är den personen. Därav gäller det att ta ansvar som infuenser att visa upp verkligeten för at vi ungdomar inte ska "tro att de dom ser när de kommer in på en persons Instagram, de är den personen och thats it". Hat är inte ok me kritik är bra och bör tas emot.

 36. My

  My

  23 dagar sedan

  Massa kramar till dig alice❤️❤️❤️du är fantastisk! Fortsätt med det du gör❤️❤️❤️

 37. Torbjörn Jonson

  Torbjörn Jonson

  23 dagar sedan

  💖💖💖💖💖❣️❣️❣️

 38. Bella Ladan

  Bella Ladan

  23 dagar sedan

  Sån offerkofta! Glad att jag aldrig följt dig tidigare och kommer definitivt inte göra det nu! tack o hej.

  • Lina Palmberg

   Lina Palmberg

   23 dagar sedan

   Tror inte hon bryr sig helt ärligt, puss

 39. Seo1990

  Seo1990

  23 dagar sedan

  Fortsätt leva ditt bästa liv Alice! 💞

 40. Kajsa Lobos

  Kajsa Lobos

  23 dagar sedan

  Folk kritiserar och de får man, men man måste göra de på rätt sätt! Inte kritisera med hat osv, ännu en gång så är inte hon den enda som reser och filmar allt hon gör. De flera människor som inte är influensers som gör detsamma!! När ska folk förstå de? Bara för att hon har ”större” status så betyder de inte att alla ska hata på henne och bestämma vad hon bör göra eller inte. Alla har sitt ansvar helt enkelt, de finns ingen rätt och fel i de hela. Sen Alice så tycker jag inte att du ska läsa kommentarer speciellt från fejkkonton. Ta bara bort eller blocka som Josephine Qvist gör, de gör livet enklare. Puss

 41. Alicia Kellett

  Alicia Kellett

  23 dagar sedan

  Förstår att du blir ledsen osv av all kritik du får MEN, du möter inte kritiken någonstans och du uttrycker dig ärligt talat väldigt ofta provocerande, okunnigt och dumt. Eftersom DU inte delar alla delar av ditt liv så kan du inte räkna med att folk ska respektera dig för de ställningstagande. Människor reagerar på det du säger och gör i dina sociala medier. Hade jag vart du hade jag tagit av mig offerkoftan och mött kritiken du får istället för att bara spela oskyldig och offer. Du får säkert mycket hat, men hat och kritik är INTE samma sak. Kommer tyvärr att avfölja då jag inte kan förstå hur man kan vara så blåögd och sen lägga allt ansvar på sina följare istället för att rannsaka sig själv. DU behöver ta ditt ansvar och vara snäll mot resten av världen. Inte dina följare. Tänk 10 gånger innan du uttrycker dig dumt istället om du inte vill få svar på tal. DU är en influencer som ska influera.

 42. Emmy Frisk

  Emmy Frisk

  23 dagar sedan

  Trodde verkligen du skulle bemöta kritiken du får och har fått under sommaren, tycker personligen att det är helt sjuuuukt hur du stoppar huvudet i sanden på det viset som du gör och helt ärligt också väldigt pinsamt. Du kan inte säga att du bryr dig om dina följare, eftersom du blankt ignorerar dom. Hat är aldrig okej, ledsen att du behöver utså det. Men kritiken mot dig är befogad och tyvärr blir nog även tonen där hårdare ju längre tid det tar innan du svarar på den. Tror dock många av dina följare gett upp på att du ska svara dom och man tappar allt förtroende för dig. Är du inte lyhörd inför dina följare missköter du ditt jobb som influencer, är ju trots allt dom du lever på. Finns kanske andra yrken som passar dig bättre :)

  • kawaii magic Alex

   kawaii magic Alex

   21 dag sedan

   @Martina Bergvall folk dör vi är en pandemi.

  • Martina Bergvall

   Martina Bergvall

   23 dagar sedan

   Ingen tvingar er följa henne om hennes val/liv provocerar er så. Då kanske ni inte ska vara själva på sociala medier överhuvudtaget ☺️

 43. björn brännman

  björn brännman

  23 dagar sedan

  😔❤😊

 44. Emma

  Emma

  23 dagar sedan

  Du kanske kan ta hjälp av en vän/anställd som kan rensa bort hatkommentarer?

 45. Anna G

  Anna G

  23 dagar sedan

  Du kanske ska ta en paus från allt vas youtube heter..... eftersom denna video enbart var en tycka synd om mig video..... ta ditt snavar och bemöt kritiken som du fått under sommaren. visserligen tycker du att du inte gjort ngt fel..... men tänk efter en massa gånger och ta en time out...... Det är nu flera av dom sk influencers har gått och blivit sjuka.... hur tror du det kommer sig ? och denna sjukdom sprider dom inte vidare till andra som kanske inte klarar av det ....DETTA ÄR INTE HAT BARA EN KRITIK KOMMENTAR....

 46. ullis

  ullis

  23 dagar sedan

  💖

 47. kossam

  kossam

  23 dagar sedan

  Har inte sett videon, läser man dock kommentarerna så känns det bara som du lägger dig under en offerkofta istället för att stå upp för att du faktiskt reser och bidrar till smitspridningen samt den globala uppvärmningen som pågår. PERFEKT förebild är du.

 48. Elin F

  Elin F

  23 dagar sedan

  Flera har redan skrivit detta och jag behöver inte pressa in budskapet mer här (tror och hoppas jag). Men - Absolut, vissa är ute efter att ”cancella” folk, men inte precis i detta fallet. Varför du har fått en hel del kritik på sistone vet både du och jag mycket väl anledningen till. Och man måste kunna ta den kritiken. Jag och många andra är besvikna på hur du och andra influensers har agerat under pandemin. 🌴 Det har tagit dig för lång tid att besvara denna kritiken, vilket gör oss ledsna och osedda, och fullkomligt nonchalerade. Alla vi som har sett er influensers resa, medan folk förlorar familjemedlemmar och man inte har fått umgåtts med äldre släktingar. Jag är inte ute efter att trycka in dig i ett hörn, eller få dig att känna dig dum. För du är inte ensam i detta ”misstaget”. Du är en av många. Därför kanske vi hade förväntat oss att du kunde besvarat kritiken och tagit mer ansvar. ❤️

 49. Eli

  Eli

  23 dagar sedan

  Förstår att du blir ledsen om du ser allt som skrivs till dig som hat, men du har fått mycket KRITIK som inte är samma sak som hat. Kritiken är inte obefogad. Sluta kalla det mobbning. Du har festat och rest Europa runt mitt i en pandemi, du jobbar som INFLUENCER och folk följer dig för att följa ditt liv! Självklart kommer folk reagera när du gör fel! Förstår inte hur du inte kan förstå varför folk reagerar, du har ju uppenbarligen smarta följare som säger ifrån så dina unga följare kan se att ditt beteende ibland bör ifrågasättas. Eftersom du inte tar upp något så hoppas jag dina följare fortsätta säga ifrån när du gör fel. Även om du inte verkar lära dig av det så kanske yngre följare som inte vet bättre lyssnar och lär sig i kommentarerna.

  • Camila Minotta

   Camila Minotta

   21 dag sedan

   I mina öron säger hon just att hon förstår varför folk reagerar och att hon har ett ansvar i sitt jobb (som alla håller med om) SAMT att människor på internet behöver ge utrymme till att folk ska lära sig av sina misstag. Uppenbarligen förstår hon ju att hon gjort fel och uppenbarligen mår hon dåligt över det, men det ger inte folk rätt att vara elaka. Att folk säger att hon är ytlig, dum i huvudet, ”var bättre förr”, inte verkar ha något i skallen och förmodligen mycket värre saker privat i hennes meddelanden så är det inte konstigt att hon blir ledsen och stänger igen (för ibland orkar man helt enkelt inte besvara allt på en gång, det kommer förmodligen senare). Sen pratar hon också GENERELLT om att folk mobbas på nätet och är taskiga mot varandra, vilket är sant? Hon tar t.om. upp specifika exempel där folk gör fejkkonton o skriver taskiga grejer om folk i sin klass osv. Detta är ett välkänt problem (nätmobbning) som jag tycker är bra att hon tar upp. Med det sagt: jag håller med kritiken!! Absolut har hon rest alldeles för mycket och man vet inte om hon är vaccinerad eller om hon suttit i karantän (verkar ej som det). Det jag försöker säga är att det känns som att folk vänder på orden och att folk kanske ska ta det lite lugnt bara.

 50. Filippa Andreassen

  Filippa Andreassen

  24 dagar sedan

  ❤️

 51. Anni Håkansson

  Anni Håkansson

  24 dagar sedan

  Men snälla, så försöker du få folk att tycka synd om dig. Som om du vore ett offer. AV MED OFFERKOFTAN!

 52. Lilleman2021

  Lilleman2021

  24 dagar sedan

  Du är stark du Alice, stå på dig och tänk tvärt om även om de gör ont, alla dessa hatare är bara svartsjuka på dig, att du har en framgång. Sånt man får leva med i guess, men diggar dina videos, och de du lägger upp, med andra ord bra underhållning. Må bäst o ta hand om dig 🙏🙏💯

 53. Emma Bri

  Emma Bri

  24 dagar sedan

  Det finns inga negativa saker att säga om dej Alice. Du är bara bra, fin, snygg, duktig som fan, osv. Vet du, jag tänker, terapeutiskt, att folk som tänker och talar negativt känner sej så inuti, alltså egentligen talar de om sig själva. Hur dom har det ställt inom sej alltså, avund är en enorm drivkraft men också många många många är totalt utan uppfostran och stil. Det är faktiskt straffbart att säga eller göra vad man vill i vårt samhälle. Det här med att vräka ur sig vad som helst känns så gammalt och förlegat. Att alltid kritisera och hacka ger den som gör det ingen som helst framgång. Det du tänker och gör är vad ditt liv blir. Det slår alltid tillbaka. Dalai Lama säger: "Kan du inte tänka gott, Tänk inte alls."

 54. Susanne Andersson

  Susanne Andersson

  24 dagar sedan

  Jag älskar dig Alice❤️sluta aldrig med du de du gör❤️❤️😘💖älskar dig❤️

 55. Malins

  Malins

  24 dagar sedan

  Jag förstår att det sticker i folks ögon att man reser hejvilt. Men hon är inte den enda i världen som reser, hon är ett ansikte utåt och borde ansvara precis som vi alla andra. Vem är vi att sitta och peka finger åt henne? Varför ska hon ens behöva bemöta kritiken, hon är inte skyldig oss en förklaring till varför hon reser. Blir alla nöjda om hon gör en video där hon ber om ursäkt eller vadå? Det spelar ju ingen roll, folk kommer ändå hitta något annat att hacka på framöver. Man kan inte göra alla nöjda och man skulle få jaga resten av sitt liv om man ska peka finger åt alla. Det är inte bara offentliga människor som har ett ansvar utan vi icke offentliga också. Nyligen var det ett helt gäng tjejer, influensers som åkte till Kroatien, men det är ju ingen som klagar över det utan de hyllas. Jag menar, låt folk vara. Folk gör sina egna val i slutändan ändå och vi kan inte påverka alla människor att göra så som man själv vill och tycker. Saker man inte kan påverka är inget man bör lägga energi på. Du är fin tjej Alice. 🥰

 56. Ellinor Sandblad

  Ellinor Sandblad

  24 dagar sedan

  Blir irriterad på kommentarerna. Obviously så pratar hon om grövre hatkommentarer som vi som följare kanske inte ser. Ni måste börja förstå att många av dessa grövre kommentarer antingen tas bort, skickas privat i DM eller sägs mot hennes ansikte. Att få kommentarer om hur mycket folk önskar livet från henne, andra hot eller helt irrelevanta åsikter om hennes utseende är INTE samma sak som att folk kritiserar hennes sommarplaner, vilket hon tar upp just nu. Oavsett om hon bemöter kritik kring hennes resande så kommer dessa grövre kommentarer att fortsätta komma till henne och det är precis vad hon tar upp i denna videofrekvens. Klimatet på youtube, instagram och tiktok är så jävla brutalt och jag förstår inte hur folk inte kan uppmuntra en ung kvinna som sätter ner sin fot när det blir för mycket.

  • Mikaela Pavic

   Mikaela Pavic

   7 dagar sedan

   För att hon själv triggar upp tonen i kommentarerna. Man kan inte vara så dum att man inte förstår medvetet hur ignorans frustrerar människor. Att totalt ignorera sina följare, när hon aldrig ens skulle kunna göra alla dessa resor utan dem in the first place. Utan all den support hon fått från dem.. Hon är där hon är idag tack vare dem, men verkar inte inse det

  • kossam

   kossam

   23 dagar sedan

   Sluta va offentlig då, ingen som tvingar henne till det.

 57. Frida Nordh

  Frida Nordh

  24 dagar sedan

  Älskar dig!! Du är så grym och blir alltid lika glad när du lägger upp en ny video

 58. Maria H

  Maria H

  24 dagar sedan

  Som många redan påtalat så är det skillnad på kritik och hat. Du har många följare som följt dig sedan way back och som likt mig eventuellt känner sig lite ”besvikna” på att du verkar ha förändrats så sjukt mycket och är ganska så långt ifrån personen men från början började följa och uppskattade. Såg efter din ”roliga” festhistoria att många valde att avfölja och kommer att göra detsamma.

  • Lena 63

   Lena 63

   20 dagar sedan

   Blir så trött på fega människor som trakasserar Allt beror på avundsjuka 🌸

  • Malin Edlund

   Malin Edlund

   21 dag sedan

   Men herregud.. om en människa förändras/utvecklas - fine! Perfekt! Passar det inte dej och ditt så lämna då. Sluta följ.

  • S. Daniella

   S. Daniella

   23 dagar sedan

   Vad vet du vad hon får för privata meddelanden? Du tror att hon mår såhär uppenbart dåligt för ingenting? I hur många vloggar behöver hon säga att hon har gråtit och mår dåligt innan ni förstår att det är mer än bara era dryga kommentarer, ni är bara pricken över i. Du behöver inte svara på mina retoriska frågor, din okänsliga kommentar gör det redan.

 59. Pia Karlsson Turesson

  Pia Karlsson Turesson

  24 dagar sedan

  ❤❤

 60. Michael Schrewelius

  Michael Schrewelius

  24 dagar sedan

  Sicka jäkla kommentarer!! Har ni inget annat för er än att hoppa på Alice för att hon reser och har roligt. Det finns bara rekommendationer, inga jäkla förbud!! Det har ni tydligen svårt att fatta, Alice må vara en influencer men hon är också en människa med egen vilja. Ni får tycka vad ni vill, men håll det för er själv och tracka inte ner på andra människor. M.V.H. Michael, en som snart åker till Thailand😀😀😀

 61. Annika Söderlund

  Annika Söderlund

  24 dagar sedan

  Skickar kärlek ❤❤❤

 62. j0sses

  j0sses

  24 dagar sedan

  Ta ansvar Alice. Usch. Du var en utav få i influencer som jag tolererat men din avsaknad för ansvar ger mig ont i magen. Fy. Mängden ignorans är fruktansvärd.

 63. Eva Olsson

  Eva Olsson

  24 dagar sedan

  Trodde för ett ögonblick att du äntligen skulle besvara all kritik. Så fel jag hade. Det är en stor skillnad på kritik och hat Alice. Du pratar precis som om du tror att folk är avundsjuka på alla dina resor!? När har någon sagt det? Du pratar om att du har ett visst ansvar i ditt jobb. Ja, det har du. När skall du förstå det .... Du tycker att man skall tänka sig för 10 gånger innan man postar något som kan såra. Det jag har setts som postas är kritik och inget annat. Tänk vad du har varit med och sårat andra människor genom att driva på smittspridningen. Någon kanske har blivit riktigt sjuk med symptom för resten av livet eller ännu värre pga någon av alla dina resor.

  • Anna Hagberg

   Anna Hagberg

   5 dagar sedan

   Kan du läsa hennes DM också? Varför kan du inte bara ta det för vad de är och sluta spekulera och få hela sammanhanget till något negativt och som hon behöver försvara sig. Hon pratar också generellt om social mobbning. Suck.

  • Anna G

   Anna G

   23 dagar sedan

   så bra skrivit.... detta känns mera som en tycka synd om mig video...

 64. Amanda O

  Amanda O

  24 dagar sedan

  Oansvarigt av dig att inte möta kritiken du fått nu under lång tid… Blir uppriktigt förvånad över hur du och många andra influencers flyger flera gånger per år, köper och gör er av med tonvis med kläder och umgås i stora folkmassor, trots en pågående pandemi och klimatkris. Stannar du aldrig upp och reflekterar över ditt beteende och funderar på att göra en förändring? Tycker du inte att kritiken du får är befogad? Det är ju trots allt ganska många som ifrågasatt ditt beteende. Men med det sagt är det såklart inte okej att du utsätts för hot och diverse påhopp.

  • ida Edstrom

   ida Edstrom

   23 dagar sedan

   Håller helt med

 65. Caroline Klein

  Caroline Klein

  24 dagar sedan

  Du är bäst 🥰 glöm aldrig det! Ps. Kan folk sluta sprida hat och i stället sprida kärlek 💕

 66. Martina Bergvall

  Martina Bergvall

  24 dagar sedan

  Klandra ej barn för att vara elaka. Vuxna på nätet..Som anser sig ha rätten ”till sin åsikt” fastän det är rent hat,påhopp, respektlösa och nedlåtande kommentarer. Jag vet inte hur ni ungdomar känner. Men tror att växa upp i dagens samhälle är för hårt och vi ”gamla” (90italister) ska vara glada att inte växa upp i detta samhälle som dagens unga får. Sjukt hur unga beter sig mot varandra och på nätet men det speglar bara var deras föräldrar är och vad vuxna själva gör DAGLIGEN mot både okända och kända på nätet.

 67. Peder Fogstrand

  Peder Fogstrand

  24 dagar sedan

  omg va sant det du sa inte ok med alt detta har måste sluta nu nu fan va finna ni är du Ida bäst

 68. Johanna Devert

  Johanna Devert

  24 dagar sedan

  Fan vad besviken jag blev nu.. när jag läste rubriken trodde jag verkligen att du äntligen skulle ta upp kritiken du fått i sommar och vägrat bemöta. Istället blev det något klyschigt dravel om att folk inte bara är yta och ”ta ansvar för vad du säger”. Jag är helt övertygad om att du får otroligt grovt hat i din DM, och det är självklart absolut inte okej!! Men 90% av kritiken jag sett i ditt kommentarsfält i sommar har varit befogad - och ja, arg. Men inte påhopp eller hatisk. Endast upprörd för din totala ignorans för pandemin. Du är absolut inte den enda influencern som väljer att resa och jag tycker inte det är okej nån gång - MEN du har rest något enormt mycket. Till och från olika ställen som FHM har gått ut med är ställena som drar in mest smitta till Sverige. Du verkar inte ha isolerat dig efteråt. Om du är vaccinerad kan jag ju inte veta men du har iaf inte lagt upp något om det för att lugna din följarskara. Man måste skilja på hat och kritik och ja - ta ansvar. Du har inte tagit ansvar i sommar och att inte ens kunna bemöta kritiken från sina följare är absolut inte okej.

  • Lovisa Hellström

   Lovisa Hellström

   14 dagar sedan

   @Martina Bergvall men det är väl skillnad i att typ acceptera att en person väljer att typ sola solarium eller röka som skadar den själv eller att en person gör saker som sätter alla andra i risk?

  • Martina Bergvall

   Martina Bergvall

   20 dagar sedan

   Gjort är gjort hur kränkt ni än blir. Tvivlar att ni själva är perfekta. Så låt bli att hata och peka finger mot någon som ej följer er pipa. Klart människor reser när man har tillåtelse att göra det. Är ej olagligt

  • Minou L

   Minou L

   20 dagar sedan

   @Martina Bergvall ej nödvändiga resor rekomenderas att skippa. Om man reser ändå, gör det vaccinerad, symtomfri, testa dig och sätt dig i karantän när du kommer hem. På vårt senaste krismöte på det sjukhus jag jobbar på sa smittskyddsläkaren att över 20% av den ökade spridningen nu är yngre personer som rest utomlands. Vi är många som vill återgå till en vanlig vardag så gott det går. Vi går på knäna i sjukvården. Nervösa inför hösten. Personalbrist för folk vill inte jobba, orkar inte. Sjukskrivningar, utbrändhet. Just det de förtjänar ju lite semester eftersom de underhållit oss i pandemin 🤦🏻‍♀️ (tack Antonija för din briljanta tanke) många har inte haft semester på 2 år och jobbar 12-15 timmarsdag. För vad? När tydligen alla skiter i vad som sker andra än sig själva. Om vi slutar våra jobb, då blir det riktig kris. Då får allvarligt sjuka barn och vuxna inte sjukvård. Folk dör. Tack och hej!

  • Martina Bergvall

   Martina Bergvall

   23 dagar sedan

   Vem fan är det som är otrevliga? Tror ni hon ska bemöta er som hoppar på henne? Tvivlar att ni själva är perfekta och vi alla bidrar till att öka smittspridningen. Man behöver inte resa för det. Så hur orkar ni?

  • Johanna Devert

   Johanna Devert

   23 dagar sedan

   @Martina Bergvall haha asså jag orkar verkligen inte argumentera med dig när du ska vara otrevlig - jag ska bara tillägga en sista sak. Jag är inte ett dugg kränkt och jag ser inget ”grin” i min kommentar. Jag uttrycker besvikelse över hur en person med mycket makt och följare som jag följt länge och uppskattat har betett sig då hon inte verkar se något fel i det hon gjort. Alice är själv också mycket medveten om vad det kommer bli för kommentarer när hon skriver rubriker som hon gör - för folk förväntar sig att hon ska ta upp det. Man får lov att kritisera influencers handlingar. Man får inte personpåhoppa eller kränka någon men jag kritiserar endast hennes handlingar med förhoppning om att om hon ser konstruktiv och riktigt framförd kritik flera ggr att hon ska tänka till tills nästa gång, thats all. ✌🏻

 69. Agneta Friman

  Agneta Friman

  24 dagar sedan

  Massor med styrkekramar Alice för du är så himla bra och go 💝💝💝💝💝

 70. IdaManson

  IdaManson

  24 dagar sedan

  ❤️

 71. Elin H

  Elin H

  24 dagar sedan

  Men snälla…. det är ju inga personliga påhopp, det handlar om detta jävla oansvar att resa varje vecka mitt i en pandemi? Ska det vara så jävla svårt

  • cinderella N

   cinderella N

   18 dagar sedan

   Precis! Sååå extremt själviskt tänkande... å tänk då på detta resande fram och tillbaka överallt, tänk då å festa, festa, festa, träffa huuuur många nya spännande människor som helst, såååå kul! Å bo på ställen där det är människor från heeela världen, gå på gym, umgås, umgås å sen umgås lite till, vara med folk heeela tiden, dricka, umgås, gå på restaurang, träffa nytt folk, säga att när jag var hemma, var det konstant festande i 6 dagar.... Alice har ju som sagt inte stannat upp en enda sekund, fått egentid med mera med mera, kommit hem till Sverige träffat vänner och familj... Visst att hon säkert är vaccinerad, men hm... immunförsvaret säger ju ifrån nån gång å då blir det inte bra helt enkelt. Fasen, människa, man måste kunna säga nej, stanna upp å tänka på dem runtomkring å inte resa, festa, träffa nytt folk med mera. Som sagt, ett extremt själviskt tänkande... Jag kan säga själv att, ha respekt för den här pandemin, den tog över en hel värld God Damn IT!!! Bara för att man är ung, behöver man för i helvette inte va dum. Ta hand om er och varandra, å faktiskt, ett jävla tjat kanske, men bara för att man fått vaccinet så är man inte stålmannen.

 72. Vera Jämbring

  Vera Jämbring

  24 dagar sedan

  Sjukt mysig vlogg ❤️

 73. Sara E

  Sara E

  24 dagar sedan

  Håller med. Folk är mobbare i dina kommentarer och ger mig flera gånger mardrömmar om jag ska va helt ärlig. En kommentar på youtube för att ”läxa upp” någon annan är ju helt galet. Man vet aldrig hur kritiken träffar personen. Mind your own business o gör det ni tycker är rätt istället för att sprida negativ energi på internet. USH 💓

 74. Linnéa

  Linnéa

  24 dagar sedan

  Du kanske också kunde tänkt tio gånger, innan du reste jorden runt och festade hela sommaren? Sanslöst att du inte verkar ha något som helst dåigt samvete för hur du bettet dig.

  • kjnfjb nick

   kjnfjb nick

   19 dagar sedan

   Hela Sverige har rest i sommar..

  • kawaii magic Alex

   kawaii magic Alex

   21 dag sedan

   Väldigt bra sagt framför allt när vi lever i en pandemi.

  • Vanessa Lopez

   Vanessa Lopez

   22 dagar sedan

   Hon kanske inte cill ta kritiken. Tänk på dig själv och din mormor istället

  • Martina Bergvall

   Martina Bergvall

   23 dagar sedan

   Ja människor gör sina val i livet hur kränkta ni än blir.

  • niceplayground

   niceplayground

   24 dagar sedan

   Tro mig det finns större orättvisor i världen än att folk festar och reser LAGLIGT. Skaffa en ordentlig åsikt istället.

 75. Paula Welin

  Paula Welin

  24 dagar sedan

  ❤️❤️❤️❤️

 76. Stina Åkerblom

  Stina Åkerblom

  24 dagar sedan

  tycker verkligen inte om folk som skriver massa hat,vill oxå säga att du är en sån härlig tjej fina alice, älskar dina vloggar

 77. Nostalgimacken Bergkvara

  Nostalgimacken Bergkvara

  24 dagar sedan

  Precis min uppfattning och visa varann respekt och tänk på vad ni skriver för det är väl roligare att göra en människa glad och uppskattad.

 78. Amelie Lundberg

  Amelie Lundberg

  24 dagar sedan

  🤪🤪🤪

 79. Ella Sundström

  Ella Sundström

  24 dagar sedan

  Du och Ida är VÄRLDENS finaste vänner❤️

 80. Elin Ekstrand

  Elin Ekstrand

  24 dagar sedan

  ❤️❤️❤️

 81. Elin Olivia Johansson

  Elin Olivia Johansson

  24 dagar sedan

  Stressen i min kropp när du äter glass i den vita soffan!!!

  • Sven Greger

   Sven Greger

   23 dagar sedan

   Dom tjänar så sjukt mycket pengar så dom kan köpa en ny soffa varje dag,

 82. Anne-christine Bergman

  Anne-christine Bergman

  24 dagar sedan

  Kram💜

 83. Josefin Mårtensson

  Josefin Mårtensson

  24 dagar sedan

  Du måste alltså ha med dig en kompis för att ta upp detta? Absolut, det är fruktansvärt att få såna meddelande skickade till sig MEN, du kan inte heller inse hur ont det gör för så många människor som inte har möjlighet eller fortfarande tänker på att det är en pandemi där ute. Du har rest 3 gånger i sommar? Eller 4? Strunt samma.. du hade iallafall kunnat tackla denna kritiken för längesen!

  • Google Writer

   Google Writer

   23 dagar sedan

   @niceplayground Så jävla dumt sagt!!!! Idiot!!

  • Josefin Mårtensson

   Josefin Mårtensson

   24 dagar sedan

   @niceplayground va bra att vi alla får tycka olika ändå! :)

  • niceplayground

   niceplayground

   24 dagar sedan

   @Josefin Mårtensson är man i riskgrupp/orolig så får såklart man stanna hemma men vill man röra på sig och respektera de lagar/regler som finns så tycker jag man får det också.

  • Josefin Mårtensson

   Josefin Mårtensson

   24 dagar sedan

   @niceplayground detta handlar inte om att jag är bitter. Jag har själv haft möjlighet att kunna åka och resa, men valt att inte göra det. Då det är en pandemi fortfarande och många har en närstående som kanske är i riskgrupp eller att man själv är i det. Det är med sunt förnuft att inte resa.

  • Johanna Devert

   Johanna Devert

   24 dagar sedan

   @niceplayground faktum är att Alice flertalet gånger har åkt till ställen där det sedan visat sig att smittan i Sverige i de flesta fall kommit ifrån. Det är otroligt oansvarigt. Jag säger inte att Alice förtjänar det enorma har hon fått MEN jag ser också väldigt mycket kritik som inte är hatisk, utan kommer från en punkt att Alice rest OTROLIGT mycket, till smittohärdar och dessutom betett sig som att kritiken inte funnits. Det tycker jag är ett otroligt omoget beteende.

 84. jejjezz

  jejjezz

  24 dagar sedan

  Skillnad på hot och hat VS kritik. Förstår 100 procent kritiken kring att du bryter vad experter bett hela svenska folket om och ”influerar” människor till att resa när VHO gått ut och bett folk att inte göra det, men HAT är under ens värdighet och absolut inte okej.

  • kawaii magic Alex

   kawaii magic Alex

   21 dag sedan

   @Martina Bergvall folk dör bli allvarligt sjuka. Det är inte okej att flyga.

  • Martina Bergvall

   Martina Bergvall

   24 dagar sedan

   Ingen tvingar er gilla, acceptera eller respektera dom bara ha respekten att låta bli lägga nedlåtande kommentarer. Om ni är sådana experter. Gör bättre själva då i stället för att hata, dumförklara, gnälla på andra. Influencers, Tegnell, kändisar spelar ingen roll.

  • niceplayground

   niceplayground

   24 dagar sedan

   WHO är totalt lost, de gick ut med för nån månad sen att covid är en potentiell labbläcka

 85. Ellenpellen4

  Ellenpellen4

  24 dagar sedan

  Hej fina du ❤️

 86. Nellie❤️

  Nellie❤️

  24 dagar sedan

  ❤️❤️❤️❤️

Nästa