LILLIS LÄR MIG PACKA!!!

Glöm inte att prenumerera på kanalen!!

Kommentarer 

 1. Linn Kolhäger Persson

  Linn Kolhäger Persson

  Månad sedan

  När jag flyttar hemifrån får du inreda det

 2. Martina Johansson

  Martina Johansson

  Månad sedan

  Jag vill också ha en Lillis i mitt liv! Han är bäst 💙

 3. Kicki La

  Kicki La

  2 månader sedan

  Så otroligt vackra ni två tjejer är :)

 4. Liza Milosević

  Liza Milosević

  3 månader sedan

  folk klagar på att hon reser men hade de haft möjligheten att resa hade dem också gjort det ljug inte för er själva sluta va avis på andra för att dem har det bättre🙄

  • D M

   D M

   3 månader sedan

   Din kommentar är så urbota korkad och dum. Anledning till att de flesta inte reser just nu är för att det pågår en PANDEMI!!!!! COVID-19!!!! Som gör att människor DÖR!!!!! Så det har inget med möjlighet att göra som du vill få det till utan RESPEKT till ANDRA!!!! Kanske måste sätta dit ännu mer !!!!!!!!!!! för att sådana som du ska fatta!!!!!!!!! Egoist!!!!!!!

 5. Lazy_laplante

  Lazy_laplante

  3 månader sedan

  alltid så kul att se moralen totalt försvinna när en influenser bestämt sig för att ha kul och skita i pandemin, FÖR ANDRA GÅNGEN LOL.

 6. Elin Johansson

  Elin Johansson

  3 månader sedan

  VART är shortsen ifrån??? Tack på förhand

 7. Elsa Hedlund

  Elsa Hedlund

  3 månader sedan

  strunta i kommentarena🧐 man dör ju ändå nån gång! Asså inget elakt/men att ❤️

 8. Evelina Ringman

  Evelina Ringman

  3 månader sedan

  Att åka utomlands i en pandemi är aldrig okej, men faktumet att du även väljer att gå på klubbar och träffa massor med nya människor gör det 100% oacceptabelt

 9. vendelaaa

  vendelaaa

  3 månader sedan

  Visst det kanske inte är bra att resa, men snälla gott folk, tänk de för er själva än att skriva så mycket om Dehär i hennes kanal. Det är inte bara influenserna som reser de e många utav oss andra också, vem vet va hon gör där egentligen. Lägg inte så mycket energi på sånt. Hur skulle det vara om just (du) la upp en sån video och få allt de lilla negativa. Tänk på va ni skriver. Tack 🙏🏼

 10. Wilma Axelborn

  Wilma Axelborn

  3 månader sedan

  Hej Alice! Har alltid sett upp till dig så känns jättetråkigt att ha sett vad du lagt upp på Instagram story att du festar och lever livet utomlands. Känns inte riktigt som rätt tillfälle att göra det. Väldigt tråkigt och hoppas du tar åt dig av kritiken och gör nått vettigt med det!

 11. Jennie Lindqvist

  Jennie Lindqvist

  3 månader sedan

  Att du inte skäms. Folk förlorar sina nära och kära och du kan inte vänta några månader till på att dra iväg? Lärde du dig inget av kritiken du fick i vintras?

 12. A

  A

  3 månader sedan

  Too dumb for your own good.

 13. Johns Riksrätt

  Johns Riksrätt

  3 månader sedan

  Det sprängs..mördas.. knivskuren tonårstjej i hals o mage. Sprängd vägg i Ystad. Två skjutningar. Upplopp i Göteborg..bränder. vad hör då en kändis. Jo rese till Thailand. Blir Sosse eller prstar skit Om inget. Då älskar tomtarna Yasin och lagar pasta i Garderoben.

 14. Tilda

  Tilda

  3 månader sedan

  Kan inte vänta på alla vloggar:)☉☉

 15. mårten nyman

  mårten nyman

  3 månader sedan

  🤔

 16. Fanny Forsström

  Fanny Forsström

  3 månader sedan

  alla nämner ju att det e helt sinnes att resa i pandemi. ja, det tycker jag också. men???? en grej som jag nästan tycker är sjukare är hur fucking mycket kläder en människa kan ha??? t ex "så, det var alla stickade klänningar" och så var det liksom typ 7 stycken. jag äger inte ens en. (kanske för att det inte är min stil dårå) MEN MÄNGDEN ONÖDIGA FUCKING KÖÖÖÖP ASSÅ?! hon hade typ 3 exakt likadana klänningar också i olika färg bara. hur mycket kan man behöva? känns girigt typ.

  • Fanny Forsström

   Fanny Forsström

   3 månader sedan

   OCKSÅ MÄNGDEN GLASÖGON OMG VAAARFÖR

 17. Lina Bergsten

  Lina Bergsten

  3 månader sedan

  Har du förlorat någon nära i pandemin? Troligtvis inte, för då hade du inte varit den egocentriska människa du är idag. Tänk på alla de som faller offer och där sitter Alice med fler med drinkar på poolparty medan 10000tals ligger och kämpar för sina liv. Helt respektlöst och oansvarigt, oavsett offentlig eller privat.

 18. Jennie Lindberg

  Jennie Lindberg

  3 månader sedan

  Så gullig o tålmodig lillis är, bestämt men rättvis 🥰

 19. M M

  M M

  3 månader sedan

  Undrar om du kommer bemöta denna kritik mot ditt oansvariga beteende med tystnad återigen, för att sedan ”ta en paus” från sociala medier och komma tillbaka med någon snyfthistoria. Lägg inte ut om du nu så tvunget måste resa? Men nu när du gör det, bemöt då kritiken för i helvete.

 20. Anette Henriksson

  Anette Henriksson

  3 månader sedan

  Jag blir så arg på alla som skriver hat kommentarer! Vad håller ni på med?! Det är hårdare restriktioner utomlands än vad det är i Sverige!

  • Jennie Lindqvist

   Jennie Lindqvist

   3 månader sedan

   @Anette Henriksson om du sett hennes storys på insta så kan du se hur hon mycket hon festat utan att skämmas det minsta. Så nej det verkar inte vara så våra restriktioner. Hon förtjänar kritiken hon får.

  • Wilma Löfgren

   Wilma Löfgren

   3 månader sedan

   Det är sjukt oansvarigt att resa under en pandemi. Och som influencer ÄR du ett ansikte utåt och en förebild vare sig du vill det eller inte. När folk reser lägger de en stor press på ett annat land och ett annat folk. Om de blir sjuka i Spanien kommer de belasta spansk sjukvård och kanske gå före en spanjor som är sjuk. Dessutom har de flesta ”vanliga människor” skött sig under pandemin och inte rest. Alla är trötta på pandemin, oavsett yrke. Så varför ska en influencer förvänta sig att folk ska acceptera hennes resa? Vi som följer Alice och som jobbar inom vården, som är i riskgrupp och som förlorar någon i pandemin blir extremt provocerade. Varför är det svårt att förstå?

  • Anette Henriksson

   Anette Henriksson

   3 månader sedan

   @ediie Man kan tänka på hur man uttrycker sig. Många är lite väl hårda! Ha en bra helg!

  • ediie

   ediie

   3 månader sedan

   Vadå ”hat”? Kritik är inte ”hat”. Att skriva att man avföljer för att ta ställning mot nåt man tycker är fel är inte ”hat”. Att ifrågasätta ett beteende är inte ”hat”. Är väl skitbra att folk protesterar mot sånt de tycker är fel, oavsett om det rör smittspridning, rasism, djurplågeri eller vad som helst.

 21. Ui Wa

  Ui Wa

  3 månader sedan

  När hon sa kan shoppa i Marabella i’m like???? Helllloooooo pandemi

 22. Ui Wa

  Ui Wa

  3 månader sedan

  Man kan väll ftf bära på viruset?? Eller tänker jag fel fattar inte varför man åker utomlands under en pandemi Sverige har ju inte så stränga regler om just pandemin ingen tar det på stort allvar asså utav influensers du har festat och klagar nu ska du utomlands?

 23. ME A

  ME A

  3 månader sedan

  Det här med att så många influencers åker utomlands och inte kan förmå sig att vänta lite till är för mig obegripligt... blir genuint ledsen att vi har så många själviska personer, som även ska kallas influencers i vårt samhälle. Vadå influera? Till att visa 0 respekt? En utav mina bekantas mamma gick bort i covid för EN vecka sedan, en mamma i 50 års åldern!??!? En annan väns pappa har legat nedsövd i 2 veckor. PANDEMIN ÄR INTE ÖVER. Snälla sluta.

 24. Amanda

  Amanda

  3 månader sedan

  jag hoppas för övrigt att ni inte kommer fortsätta stötta Alice överprisade klädmärke (som har samma fabrik och folk som gör kläderna åt henne som Linn). ni kan gå och köpa bättre grejer på typ Lindex helt ärligt

 25. Amanda

  Amanda

  3 månader sedan

  känns som att du skyltar med detta för att provocera folk? visst res på men skylta inte med det? att du helt skamlöst lägger ut detta och fortsätter lägga ut bilder och videos där du pushar dina opererade bröst och bara duckar allt alla säger? asså det är bara så jävla pinsamt och ocharmigt

 26. Josefin A

  Josefin A

  3 månader sedan

  Bara för att du är influenser så får du inte ett frikort för att åka utomlands, känns som VARENDA influenser är utomlands nu för de är sommar och då ”existerar inte pandemin”. Har alltid gillat dig men detta tappa min respekt

 27. Johanna Engman

  Johanna Engman

  3 månader sedan

  Mina tankar går direkt hur du ska få ihop packningen när du ska hem? Det kliar i mina fingrar. Jag har rest så mycket och minimerar hela tiden min packning. Får ner allt i en handbagageväska. Enda anledning till incheckning är att få med sig solprodukter som är svåra att få tag på det man vill ha överallt i världen. Ha en härlig tid i Marbella.

 28. Emilia P

  Emilia P

  3 månader sedan

  Att du packar så oorganiserat säger ganska mycket om dig

  • Emilia P

   Emilia P

   3 månader sedan

   @Weronika Wallin stökig

  • Weronika Wallin

   Weronika Wallin

   3 månader sedan

   Som vadå? Onödig kommentar?

 29. Emilia P

  Emilia P

  3 månader sedan

  Lämnade du lägenheten så stökig?

 30. Ulrika

  Ulrika

  3 månader sedan

  Another disappointment

 31. Astrid Holmwall

  Astrid Holmwall

  3 månader sedan

  Vad är det för ***** fel på alla influensers? Kan räkna upp så många influensers som har åkt utomlands nu på den här korta tiden i PANDEMIN. Ni sitter och klagar över pandemin men har noll respekt och fortsätter leva era liv som vanligt. Usch tappar respekten för så många influensers!

 32. Moa Andersson

  Moa Andersson

  3 månader sedan

  Fy fan Alice. Att du inte bara kunde vänta med att åka utomlands. Men såklart, att människor dör och inte får vård i tid drabbar ju inte dig. Usch.

 33. frida

  frida

  3 månader sedan

  tyck aldrig synd om dig själv igen. klaga aldrig igen. tack. riktigt respektlös.

 34. Louise Sandberg

  Louise Sandberg

  3 månader sedan

  Tips, stryk allt som går så blir de så mycket mer plats ☺️

 35. Madelene Niklasson

  Madelene Niklasson

  3 månader sedan

  Du glömde inte linnesetet nu? 🤭 Men så bra det blev när Lillis hjälpte till och strukturera upp packningen.😅 Ha en härlig semester.☀️

 36. Sara Granix

  Sara Granix

  3 månader sedan

  Började titta på dig för ett tag sedan nu och tänkte att du kändes som en jävligt genuin och intelligent person. Och sen ska du dra utomlands nu. Det är verkligen respektlöst, fan vad besviken jag blir...

  • Amanda Grundström

   Amanda Grundström

   3 månader sedan

   Kände exakt samma sak! Trodde inte att hon skulle va en av den som åker utomlands under en pandemi... riktigt besviken.

 37. Vilma

  Vilma

  3 månader sedan

  Smaklöst

 38. Rebecka Toresson

  Rebecka Toresson

  3 månader sedan

  Inte förvånad att ännu en självisk influenser åker utomlands mitt i en pandemi, ingen respekt alls.

 39. Rebecka Johansson

  Rebecka Johansson

  3 månader sedan

  Avprenumererar nu😷

  • Gina J

   Gina J

   3 månader sedan

   Gjorde jag också

  • Mathilda Burman

   Mathilda Burman

   3 månader sedan

   @Max Svensson vad menas?

  • Astrid Holmwall

   Astrid Holmwall

   3 månader sedan

   Same 😒

 40. Evelina P

  Evelina P

  3 månader sedan

  Förstår inte varför du ens åker för du kommer bara må så dåligt under resan då du vet att du gör fel. Sen kommer en snyft story när du kommer hem om hur elaka alla är.

  • M M

   M M

   3 månader sedan

   +1 på den, så tröttsamt

 41. Sophia Ericsson

  Sophia Ericsson

  3 månader sedan

  Men åh den mintgröna klänningen i början är så fin! Hade på mig den igår 😍😅

  • Sophia Ericsson

   Sophia Ericsson

   3 månader sedan

   @Sara Granix från Nelly 😅 köpte förra sommaren tror jag

  • Sara Granix

   Sara Granix

   3 månader sedan

   åh vart kommer den ifrån?😍

 42. LORRAINE MELISSA

  LORRAINE MELISSA

  3 månader sedan

  💚✨

  • LORRAINE MELISSA

   LORRAINE MELISSA

   3 månader sedan

   @Anna Froby 💘

  • Anna Froby

   Anna Froby

   3 månader sedan

   @LORRAINE MELISSA oh and I love the Netherlands lived just outside Utrecht for 1 year , long long time ago just loved it

  • LORRAINE MELISSA

   LORRAINE MELISSA

   3 månader sedan

   @Anna Froby yes born and raised 🧡 älskar Sverige

  • Anna Froby

   Anna Froby

   3 månader sedan

   From the Netherlands? One of my favourite countries

 43. Moa Nordin

  Moa Nordin

  3 månader sedan

  Det är tur att du har en sån fin vän som Lucas som är så strukturerad och har sånt tålamod:):D din kompis mjukis set är jättefint:) vart är det ifrån?

 44. Cornelia Haglund

  Cornelia Haglund

  3 månader sedan

  Visste inte att pandemin var över och att det var okej att resa igen? En sån besvikelse att se så många influensers göra detta. Helt onödig resa som skickar fel meddelande.

  • Elsa Hedlund

   Elsa Hedlund

   3 månader sedan

   Du behöver inte lägga dig i!! Och så dör man ändå nån gång ( ta ej illa upp)

 45. Ajoce Sifariny

  Ajoce Sifariny

  3 månader sedan

  Så fina klackar😻. Varifrån???

 46. Alexandra Arvidsson

  Alexandra Arvidsson

  3 månader sedan

  Asså Alice älskar dig mer än allt annat i världen men jag förstååååår inte hur alla influensers kan åka utomlands? Jag vann en resa till Bali i början av 2020 som vi fått be om o flytta fram två år. Vi ska alltså åka 2022 OM läget är bra igen pga respekt. Och detta trots att jag redan är vaccinerad. Menar absolut inget har men blir så besviken när de flesta av oss ”vanliga” människor sitter hemma och väntar pga respekt mot såväl sjukvården och alla i riskgrupp. Detta är inget hat mer en uppmaning till alla som följer er stora influensers att INTE åka utomlands även fast era förebilder gör det för just då är de inga förebilder. Tack

  • ida Eriksson

   ida Eriksson

   3 månader sedan

   @Ettvåtre ah juste onödigt man kan ju vänta 🙈

  • Ettvåtre

   Ettvåtre

   3 månader sedan

   @ida Eriksson Vet inte riktigt, kanske bättre än hotell, men du tar ändå onödiga risker med att flyga och åka runt och sprida skit. Sen kommer ju dom typ bara vara ute på beach clubs och restauranger ändå hela tiden haha

  • ida Eriksson

   ida Eriksson

   3 månader sedan

   @Ettvåtre är det inte undantag”” om man har boende i ett land tsk 🤷‍♀️

  • Ettvåtre

   Ettvåtre

   3 månader sedan

   Alla influencers och "kändisar" är ju utomlands nu och reser osv.. Linn Ahlborg tex.. dom skiter fullständigt i vad deras följare tycker.

 47. Anna E

  Anna E

  3 månader sedan

  Pandemi who

 48. Emilia P

  Emilia P

  3 månader sedan

  Din lägenhet ser så stökig ut, det är så mycket grejer

 49. Emilia P

  Emilia P

  3 månader sedan

  Saknar dina osponsrade hauls

  • Emilia P

   Emilia P

   3 månader sedan

   Du har inte gjort någon i nya lägenheten

 50. J C

  J C

  3 månader sedan

  Klaga aldrig nånsin på denna pandemin igen, tack.

  • Renata Gustafsson

   Renata Gustafsson

   3 månader sedan

   Har hon någonsin ens följt restriktionerna och rekommendationerna? Ute hela tiden på restauranger, caféer och festar under hela pandemin hahaha

  • Hanna Lomer

   Hanna Lomer

   3 månader sedan

   Period

 51. Hedda Linnros

  Hedda Linnros

  3 månader sedan

  Bruna toppen ifrån behöver nu

 52. Sanna O

  Sanna O

  3 månader sedan

  en hel video där man packar en resväska nja

 53. Lisa Eriksson

  Lisa Eriksson

  3 månader sedan

  Alltså A L L A behöver en Lucas när man packar!! Sådan jäkla ordning o reda, I LOVE IT!!!!

 54. Julia Roth

  Julia Roth

  3 månader sedan

  Kan inte du snälla göra en osponsrad haul någon gång? Skulle vara sååå kull🤩

 55. Mercedes Nguyen

  Mercedes Nguyen

  3 månader sedan

  Var är resväskan ifrån?

 56. Theres Salonen

  Theres Salonen

  3 månader sedan

  Jag brukar rulla ihop mina kläder typ som när man gör kanelbullar, de sparar plats. Sen stoppa jag dom i min väska inför flygresa. 😊

 57. Nadine Grundström

  Nadine Grundström

  3 månader sedan

  Grym video!!

 58. Nadine Grundström

  Nadine Grundström

  3 månader sedan

  Varför känns det som att typ alla influensers åker till Marbella? Hahaha.

  • Anna Lundberg

   Anna Lundberg

   3 månader sedan

   För att alla gör det just nu

 59. Dino

  Dino

  3 månader sedan

  Ni är bara så underbara❤️

 60. Moa Höögs

  Moa Höögs

  3 månader sedan

  Vart är dom gröna tofflorna ifrån? Såå fina!!!

  • aly m

   aly m

   3 månader sedan

   Adidas yeezy slide kostar bara 240€ 🤯

  • - Z

   - Z

   3 månader sedan

   Yeezy

 61. Amanda Karlsson

  Amanda Karlsson

  3 månader sedan

  Asså dina videos det senaste 👌👌👌👌😍

 62. Agnes Cambier

  Agnes Cambier

  3 månader sedan

  Lillis är så sööööt hahahah

 63. Maja Svarén

  Maja Svarén

  3 månader sedan

  S å mysig video

 64. Anna Banana

  Anna Banana

  3 månader sedan

  Oj vad jag var snabb på pucken 🙈

 65. Malin

  Malin

  3 månader sedan

  Stackars Lillis!

Nästa